Elämysten matematiikka

Elämysten matematiikka on 5.-24.5.2015 Turussa järjestettävä toiminnallinen matematiikkanäyttely. Opetus.tv on mukana tapahtuman yhteistyökumppanina.

Tapahtuman saksankielinen, suomeksi tekstitetty esittely

”Olemme iloisia voidessamme tuoda Elämysten matematiikka -kiertonäyttelyn toukokuussa 2015 ensimmäistä kertaa suomalaisen yleisön tutustuttavaksi!”

Taustaa

Suosittu, Saksan Gießenissä tuotettu näyttely on kerännyt Saksaa ja koko maailmaa kiertäessään jo yli miljoona kävijää. Näyttelyssä on esillä 25 osallistavaa esinettä. Näyttely saa kävijän oivaltamaan matematiikan aivan uudella tavalla. Kaiken ikäiset ovat tervetulleita kokeilemaan ja tutkimaan. Näyttelyssä voi esimerkiksi havaita, ettei lyhimmältä vaikuttava reitti alas aina olekaan nopein, tai tutustua erilaisiin avaruudellisiin muotoihin saippuakalvojen avulla. Myös monet pähkäilytehtävien klassikot ovat mukana.

Näyttelyajat

Näyttely on esillä 5.-24. toukokuuta kulttuurikeskus Logomossa (Logi 3), Turussa (Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku). Aukioloajat ovat: maanantaista perjantaihin 9-15, lauantaisin 10-16 (poikkeuksena torstai, 14.5: klo 11-16)

Sisäänpääsymaksut:

Matematiikka on monimuotoisempaa kuin koulussa ehkä ajattelee
Hinta
Alennettu hinta (ryhmät, 6-16 -vuotiaat) 3,8 eur/hlö
Opiskelijat, eläkeläiset, liikuntarajoitteiset 5 eur/hlö
Aikuiset 7 eur/hlö
Perhelippu (2aik., 2-3 lasta) 16 eur/hlö
0-6 -vuotiaat (ilmainen)

Lipun hintaan sisältyy lyhyt opastuskierros. Tarjoamme kierroksia suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi. Lisäksi tarjoamme työpajoja saksaa tai ruotsia lukeville koululuokille ja ryhmille.

Ryhmät

Miten tämä liittyy matematiikkaan?
Luokan tai muun ryhmän kanssa näyttelyyn tulevien tulee ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautua voi netissä lähettämällä ryhmän koon ja ikäryhmän, toivotun kielen sekä vähintään kaksi sopivaa ajankohtaa. Näyttelykierros kestää hieman yli tunnin. Otamme ilmoittautuneisiin yhteyttä ja vahvistamme ajankohdan. Tarkempia tietoja saa myös puhelimitse numerosta +358 44 2523812 tai sähköpostitse osoitteesta info@elamystenmatematiikka.com.

Lähialueiden päiväretkeä Turkuun suunnittelevat ryhmät voivat tutustua näyttelyyn osana Turku Touringin ohjelmapakettia. Lisätietoa on saatavissa osoitteesta www.visitturku.fi/ryhmille/koululaisretket

Lisätietoa näyttelystä

Tervetuloa!

Näyttelyn järjestäjänä toimii Elämysten Matematiikka ja muuta jännittävää ry yhdessä seuraavien yhteistyökumppanien kanssa:

Turun kaupunkiVisit TurkuTurun yliopiston kieli- ja käännöstieteiden laitosSuomalais-saksalainen yhdistysOpetus.tv - Päivitä tulevaisuutesi!Saksan liittotasavallan Helsingin suurlähetystöGoethe-instituuttiDB SCHENKERSunborn CateringBauhausSMART TechnologiesElectrowaves

Jätä vastaus

XHTML: Voit käyttää näitä HTML-tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>