Kemia 5 – Reaktiot ja tasapaino

KE5-kurssin käsitekartta
KE5-kurssin käsitekartta

6 vastausta artikkeliin “Kemia 5 – Reaktiot ja tasapaino”

 1. kiitollinen tytsy

  Aivan loistava tapa opiskella/kerrata lukion kursseja etenkin kun jatkuva kirjoista lukeminen ei maistu. Teette hienoa työtä; videot ovat laadukkaita sekä helposti ymmärrettäviä. Tätä on nykyajan opiskelu parhaimmillaan! Kiitos kovasti!

  Vastaa
 2. Xequitep

  Kiitos paljon videoista! Loistava tapa itselle opiskella vaikka bussissa tai kipeänä kun kirjojen avaaminen ei maistu. Pidän tavastasi selittää asiat pääpiirteittäin mutta tarkasti. On sitten helpompi rakentaa tietoa tähän päälle kun avaa kirjat. Aivan mahtava lisä itsenäiseen opiskeluun ja koulunkin lisäksi. Kiitos.

  Vastaa
 3. Oona

  Erittäin iso kiitos näistä videoista, olet tehnyt mun ylioppilaskokeisiin lukemisesta mukavaa ja rentouttavaa ajanvietettä, mutta silti huomaan oppineeni näistä videoista taas enemmän kuin mitä olisin itse kirjoista lukiessa omaksunut tietoa. KIITOS!

  Vastaa
 4. Yliopistolainen

  Halusin kiittää näistä videoista! Olen ekaa vuotta yliopistossa ja meille tuli pakollinen kemian kurssi, jossa käytiin todella nopealla tahdilla läpi kaikki lukion kemian asiat. Kemiaa vain kaksi kurssia lukiossa opiskelleena yliopiston kemian kurssi oli aika haaste, mutta nämä videot on kyllä tehnyt kemian opiskelusta todella paljon helpompaa ja nautittavampaa! Nyt vaan toivotaan, että tentti menee hyvin. Kiitos!

  Vastaa

Jätä vastaus

XHTML: Voit käyttää näitä HTML-tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>