Kemia 2 – Kemian mikromaailma

KE2-kurssin käsitekartta
KE2-kurssin käsitekartta

13 vastausta artikkeliin “Kemia 2 – Kemian mikromaailma”

 1. viiru

  Heippa!

  Joudun käymään kemia 2 kurssin kesällä luultavasti itsenäisesti että ehdin kirjottaa syksyllä 2015 :/ Luuletteko,että selviäisin mm. katsomalla täältä näitä videoita ja lukemalla kirjaa=tekemällä tehtäviä ja töitä oppimisen eteen, vai onko mission impossible 😀

  • Samuli

   Moi Viiru! Ihan hyvin voit opiskella yhden kurssin itsenäisesti. Kemia on kokeellinen luonnontiede, mutta labrojen tekeminen kotioloissa on vaikeaa. Ke2-kurssi on kuitenkin melko teoreettinen. Riippuu hieman, kuinka opettaja muut kurssit vetää ja mitä jättää tälle kurssille. Mut joo videoilla ja kirjalla pärjäät varmasti!

 2. MIkkoz

  Mahtava sivusto! Näillä videoilla ymmärtää paljon paremmin kun koulussa tai kirjasta luettuna! Suuret kiitokset , että joku jaksaa vaivautua tekemään tämmöistä! Tästä on useammalle apua varsinki jos on kuvamuisti!

 3. Jesse Nieminen

  Suoritin kemian kurssin itsenäisesti ja saan todennäköisesti 10, tai vähintään 9 jos tuli huolimattomuuksia kokeessa, kyseisestä kurssista. Ainoa asia mitä tein oli näiden videoiden läpi katsominen edeltävä iltana 🙂

 4. Kuuntelija

  2 vuotta lukion jälkeen tuskastelin kauheasti pääsykokeisiin lukua kun itsellä on vahvin oppimistapa ehdottomasti kuunteleminen, mutta tämä sivusto kyllä pelasti ihan täysin valmistautumisen tuskan! Kiitos teille.

Jätä vastaus

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään voidaksesi kommentoida.