Varoitusmerkit

 • Millaista vaaraa kemikaalit voivat aiheuttaa?
 • Opettele merkkien selitykset

7 vastausta artikkeliin “Varoitusmerkit”

 1. Riikka

  Hei, tämä varoitusmerkkivideo ei ainakaan minun koneella Firefoxissa toiminut kunnolla. Kuvaan tulivat vain tekstit, mutta itse varoitusmerkit eivät näkyneet 🙁

  Kiitos loistavista videonpätkistä! Nämä käyvät hyvin asian kertaamiseen, mutta olen huomannut että jos oppilaat eivät ole asiasta ennen kuulleet, niin tietoa tulee liian nopealla tahdilla.

  Vastaa
  • Samuli

   Hei Riikka ja kiitoksia palautteesta!
   Katsoin videon ja huomasin, että siinä tosiaan merkit eivät näy kun aivan videon lopussa. Korjaan tämän pikaisesti. Laitathan kommenttia jatkossakin, jos havaitset jotain vastaavaa.
   Kiitoksia!

   Vastaa
 2. Maria

  Kemitkaalit voivat aiheuttaa ympäristö- ja terveysvaaroja.

  Vastaa
 3. Merja

  Oli hyvä kerrata vanhat kemialliset merkit ja myös varoitusmerkit. Varoitusmerkkejä tulee paljon vastaan erilaisissa pesuaineissa ja lannotteissa.

  Vastaa
 4. Outi

  Hyvä selkotehosetti varoitusmerkeistä. Vanhoin merkein varustettuja löytyy vielä meidän mökiltä. Hyvä tunnistaa ne, että uudet tilalle tulleet.

  Vastaa
 5. Kemikaalinen valmistuksen aikana ne merkitään vaaralliseksi. On erittäin tärkeää, että osaamme suojella itseämme ja ympäristöä käyttäessämme kemikaaleja. Kemikaalit jaetaan vaarallisesti 7 eri ryhmään: myrkyllinen, haitallinen, syövyttävä, hapettava, helposti syttyvä, räjähtävä, ympäristölle vaarallinen ja kaasut.On erittäin tärkeää tietää ja tunnista nämä merkit.

  Vastaa

Jätä vastaus

XHTML: Voit käyttää näitä HTML-tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>