Angry Birds goes matematiikka

 

Reissusta palattuani pääsin lopultakin takaisin työpisteen ääreen. Matkan aikana tuli esim. lentokoneessa pelattua Angry Birdsiä jonkin verran, minkä innoittamana ensimmäiset kaksi videota liittyvät ko. peliin. Videoissa olisi paljon parannettavaa esim. selkeydessä, ja mahdollisesti teen myöhemmin uudet versiot näistä, mutta tässä nyt aluksi vähän ideaa.

Mutta kysymys kuuluu: ”MIKSI tehdä video Angry Birdsiin sisältyvästä matematiikasta?” No ehkä tämä on näitä opettajien juttuja, että yrittää keksiä jotain jonka kuvittelee olevan hauskaa ja mielenkiintoista ja kuitenkin opettavaista 🙂

Jätä vastaus

XHTML: Voit käyttää näitä HTML-tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>