Sivusto avattu!

 

Opetus.tv on nyt avattu! Sivusto on vielä kehitysvaiheessa ja luvassa on paljon muutoksia niin ulkoasuun, sisältöön, kuin palveluihinkin. Yksi asia ei kuitenkaan muutu. Opetus.tv on olemassa, jotta voisit oppia paremmin ja innostua oppimisesta.

Tällä hetkellä (1.11.2011) sivustolla on tarjolla lukion pitkän matematiikan MAA2-kurssiin (Polynomifunktiot) liittyviä opetusvideoita ja muistiinpanoja. Seuraavaksi materiaalia tulee myös muista pitkän ja lyhyen matematiikan kursseista, GeoGebran käytöstä, Wordistä, Excelistä. Tavoitteena on laajentaa tarjontaa vähitellen eri aineisiin ja mahdollisesti useille kouluasteille.

Oli materiaali sitten mitä tahansa, toivottavasti voit oivaltaa kanssamme, että oppiminen on hauskaa. 😀

Jätä vastaus

XHTML: Voit käyttää näitä HTML-tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>