Udacity.com – huippuluokan tietotekniikkakoulutusta ilmaiseksi!

 
Udacity logoNyt on sellainen tarjous pöydässä, että oksat pois! Udacity.com on online-opiskeluympäristö, joka tarjoaa tällä hetkellä kahta ohjelmointikurssia ilmaiseksi: nollatasolta liikkeelle lähtevä Building a Search Engine sekä tilastotieteen, matematiikan ja ohjelmoinnin taustaosaamistasi hyödyntävä Programming a Robotic Car.

Building a Search Engine -kurssin esittely

Programming a Robotic Car -kurssin esittely

Opettajina toimivat Virginian yliopiston tietotekniikan professori David Evans ja yksi Googlen robottiautoprojektin päätekijöistä Sebastian Thrun. Vierailevana tähtenä mukana pyörii myös, ei enempää eikä vähempää kuin Sergey Brin, toinen Googlen perustajista!

Molemmat kurssit alkoivat 20.2.2012, mutta mukaan pääsee vielä! Kurssit kestävät 7 viikkoa. Uusia kursseja alkaa seuraavan kerran 16.4.2012.

Kurssit koostuvat videoluennoista (palasteltuna 1-5min paloihin), pikkutesteistä (quiz, jotka eivät vaikuta arvosteluun) sekä viikottaisista läksytehtävistä, jotka täytyy tehdä määräaikaan mennessä. Kurssiarvio annetaan pelkästä tentistä (mikäli tentti oli parempi kuin läksyjen keskiarvo) tai puolet tentistä ja puolet läksytehtävistä. Huonoin läksytehtäväkokonaisuus jätetään pois laskuista.

Täkynä esim. tuossa hakukonekurssissa on suoritustodistuksen lisäksi kurssin lopussa pidettävän kilpailun kautta päästä esittämään kehitysideansa suoraan Googlen toimistolle!

Ruudunkaappauskuvia palvelusta

Udacity, kurssin sisältönäkymä
Udacity, kurssin sisältönäkymä
Udacity, kurssin suorituksen eteneminen
Udacity, kurssin suorituksen eteneminen

Jätä vastaus

XHTML: Voit käyttää näitä HTML-tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>