Opetus.tv:lle tunnustusta LUMA-keskukselta

 
Vuoden LUMA-toimija -palkintojenjako
Vuoden LUMA-toimija -palkintojenjako

Opetus.tv sai tunnustusta LUMA-keskus Suomelta tehdystä työstä luonnontieteen oppimisen eteen. Vuoden LUMA-toimija -palkinto oli nimetty minulle, mutta kiitoksen ansaitsevat itseni lisäksi ehdottomasti myös Samuli Turunen, Vesa Maanselkä, Paavo Heiskanen ja Lauri Hellsten!

Tässä ote palkinnon luovuttamisen perusteista:

Filosofian maisteri Janne Cederberg on tehnyt merkittävää pioneerityötä uudenlaisten verkkomateriaalin tuottamisessa LUMA-aineiden opetukseen. Hän on perustanut suositun Opetus.tv-sivuston ja organisoinut sinne ainutlaatuisen noin 1300 matematiikan, fysiikan, kemian ja biologian opetusvideon tuotannon…

Kiitos kaikille teille palautteesta ja Opetus.tv:stä kavereille ja tutuille kertomisesta! 🙂

Jätä vastaus

XHTML: Voit käyttää näitä HTML-tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>